René Poppe heeft zaterdagmiddag tijdens de vijfde editie van de Wijthmenerplasloop de 10 kilometer op zijn naam geschreven. Voor eigen publiek, Poppe is afkomstig uit Wijthmen, kwam de atleet tot een tijd van 36 minuten en 32 seconden. Daarmee liet hij Han Peter Lucas en Martijn Dekker ver achter zich. “Het is altijd leuk om voor eigen publiek te winnen. De omstandigheden waren voor iedereen ideaal”, reageert de winnaar.

 

Lees meer: Poppe wint voor eigen publiek

Wijthmenerplasloop gokt op 250 hardlopers
Gepubliceerd op woensdag 6 januari 2016 om 14:03

“Gezien de concurrentie van een loop in Heino en de Snertloop van CSV ’28 zijn wij dik tevreden met 250 deelnemers.” Het zijn de vooruitblikkende woorden van Wijthmen-voorzitter Frans Kerkum, die met zijn vereniging aankomende zaterdag de jaarlijkse Wijthmenerplasloop organiseert. Het is echter een drukke hardloopdag, waardoor het deelnemersaantal hoogstwaarschijnlijk lager ligt dan rond eerdere edities.

Lees meer: Wijthmenerplasloop gokt op 250 hardlopers

Op zaterdag 14 januari 2017 vindt de 6e editie van de Wijthmenerplasloop plaats! Na het succes van de voorgaande jaren hopen wij ook dit jaar weer op een rijkelijk gevuld deelnemersveld!

 

U kunt zich hier opgeven voor de 2.5, 5 of 10 kilometer.

 

Graag tot ziens op de Wijthmenerplasloop 2017!

Volg ons op Facebook

Wijthmenerplasloop © 2013 - 2016 alle rechten voorbehouden.